webinárium
máj
15

Ingyenes, magyar nyelvű X-Rite webinárium a fekete színről

Nem mindennapi alkalom, mikor valaki ingyenesen bebocsátást nyerhet egy anyanyelvén megszólaló előadásba a fekete színről, ráadásul mindez az otthoni kanapé vagy a munkahelyi forgószék öleléséből is elérheti. Az X-Rite szervezésében Dr. Schulz Péter mesél majd egy órán át, nem érdemes kihagyni!

+ Hozzászólások száma:
Címkék fekete, szín, előadás, webinárium, x-rite, pantone, ingyenes
máj
29

Értékes X-Rite webináriumon vehetsz részt ingyen!

A webes szemináriumok az egyik legjobb módját jelentik annak, hogy a világ számos különböző pontján dolgozó szakmabelihez előadás keretein belül jusson el az információ. A X-Rite meglehetősen rendszeresen szervez ilyet, de a következő igazán érdekes lehet a színmenedzsment és pre-press területen dolgozók számára. A soron következő ráadásul amiatt is értékes, mert abból a sorozatból kerül ki, mely főleg csak a partnerek számára érhető el zárt körben.

+ Hozzászólások száma:
Címkék x-rite, colormanagement, színmenedzsment, szín, minőség, iso, szabvány, webinárium, előadás, ingyenes
már
25

Színhelyesség hordozható eszközökön – Újabb ingyenes webinárium

Újabb ingyenes webináriumot tart az X-Rite, ezúttal a hordozható eszközök (mobilok, tabletek) színhelyességének témakörében. A webinárium apropója, hogy a napokban megjelent a ColorTRUE alkalmazás iOS és Android eszközökre, mellyel a fotóink színhelyes ellenőrzését biztosíthatjuk műszeres kalibrálás után.

+ Hozzászólások száma:
Címkék x-rite, ColorTRUE, mobil, tablet, táblagép, színhelyesség, webinárium
már
17

Ingyenes színmenedzsment webinárium az X-Rite szervezésében

A legtöbb szakmában ma már rendkívül gyorsan változnak az aktualitások és sokszor nehéz lépést tartani a legújabb trendekkel és ismeretekkel. Hogy felvegyük a ritmust, érdemes élni a lehetőséggel (különösen ha az ingyen van) és bejelentkezni a webináriumokra. Az X-Rite szervezésében péntek délután Tom P. Ashe előadását izgulhatjuk végig színmenedzsment és a minőségi output témakörben.

+ Hozzászólások száma:
Címkék x-rite, webinárium, előadás, ingyenes, color management, színmenedzsment, profilozás
máj
17

Ingyenes X-Rite nyomdaipari webináriumok

Az X-Rite ingyenes webináriumokat tart május és június hónapokban a nyomdaipari rendszerekkel és előkészítéssel kapcsolatos témakörökben. Az angol nyelvű webináriumok szabadon hozzáférhetők, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A legközelebbi időpont már  következő hétfőn esedékes.

+ Hozzászólások száma:
Címkék x-rite, ingyenes, oktató, ismeretterjesztő, webinar, webinárium

Oldalak