pureview
ápr
17

A következő Nokia telefon ismét 41 megapixellel durvul?

Érdekes pletyka kapott szárnyra, mégpedig, hogy a Nokia egy korábbi modell, a Pureview 808 mintájára ismét egy 41 megapixeles kamerával rendelkező mobilt adna ki, ezúttal Symbian oprendszer helyett Windows Phone alapon. A lépés nem lenne meglepő, hiszen a Pureview 808 megjelenésekor jelezte a gyártó, hogy tervezi a WP8 alapú verziót is.

+ Hozzászólások száma:
Címkék mobil, telefon, nokia, lumia, pureview, következő, Windows Phone, WP, WP8, 41 megapixel
szep
06

Nokia Lumia 920: PureView kamera, vezeték nélküli töltés és kamu képstabilizátor

Nokia Lumia 920

A Nokia a PureView technológia megteremtésével jelezte a piacnak, hogy ők bizony nagyon komolyan veszik a mobiltelefonnal való fotózást. A Nokia PureView 808 nálunk is járt egy szép napos délutánon és meggyőződhettünk arról, hogy mire is képes a hatalmas 41 megapixeles felbontású kamerája. A Lumia 920 már nem Symbian hanem Windows Phone 8 alapokra épül, mely képes kiszolgálni a PureView technológiát, de a készülék mégis egy fapadosabb kivitelt kapott.

+ Hozzászólások száma:
Címkék nokia, pureview, lumia, 920, 820, bejelentés, kamera, fényképezőgép, mobil, telefon, windows, phone, 8
júl
14

Megapixelek bűvöletében: Nokia PureView 808 kamera teszt

Nokia PureView 808

Valószínűleg nem lesz túl sűrűn mobiltelefon teszt a hasábjainkon, viszont ez most tényleg egy különleges alkalom. Hozzánk is eljutott a Nokia 41 megapixeles szörnyetege. A kameráját valószínűleg szteroidokon hizlalták, mert tényleg hatalmas felbontásban rögzít fotókat. Ez a cikk viszont nem egy hagyományos mobiltelefon teszt lesz, a telefon többi tulajdonságát csak érintőlegesen tárgyaljuk.

+ Hozzászólások száma:
Címkék nokia, pureview, pure, view, 808, 41, 38, 34, megapixel, felbontás, teszt, kamera, fényképezőgép
jún
15

41 megapixeles fotók nem csak Nokia PureView 808 készülékkel?

Nokia PureView 808

Megdöbbentő volt az, amikor a Nokia bejelentette, hogy egy 41 megapixeles felvételére alkalmas kamerát helyez el az egyik mobiltelefonjában. A PureView 808 névre hallgató modell sikere azonban várhatóan elmarad, hiszen Symbian operációs rendszert kapott, ez pedig a mai erőviszonyokat figyelembe véve teljesen halva született próbálkozás. A készülékbe egyébként csak úgy sikerült a kamerát behelyezni, hogy az igencsak kitüremkedik a készülékházból (de szerencsére még így sem zavaróan, a kompakt forma megmaradt).

+ Hozzászólások száma:
Címkék nokia, pureview, 808, lumia, microsoft, windows, phone, 41, megapixel, szenzor, kamera, fotó
feb
27

Komoly felbontású szenzor kerülhet a Nokia telefonokba (frissült)

A Nokia a most zajló Mobile World Congressen jelentette be a PureView nevű kameramodulját, amelynek mérete ugyan 41 MP, de ennél kisebb képek elkészítésére ad majd lehetőséget.

+ Hozzászólások száma:
Címkék fotó, nokia, pureview