nyomat
máj
09

A Pantone közelebb visz ahhoz, hogy lásd a színek viselkedését különféle hordozótípusokon

Nagy lépésre szánta el magát a Pantone: Igyekszik felhomályosítani a designerek és grafikusok tömegeit arról, hogy a színskálában gondosan kiválasztott szín miért nem fog soha úgy kinézni, ahogy a kezükben szorongatott legyezőben látják. A Pantone Simulator Prints egy új és izgalmas szolgáltatás, igaz vannak limitációi.

+ Hozzászólások száma:
Címkék pantone, Simulator, Prints, print, nyomat, proof, direktszín, spot color, formula guide, szimuláció, hordozó, papír, coated
jún
17

Szelfi csúcsra járatva: Apró 3D print önmagát fotózza Chris Buck

Chris Buck eddig leginkább a hírességekről készült portréiról és TIME címlapfotóiról volt ismert, de most a szelfizés kimaxolásával is futott egy kört a médiában. Történt ugyanis, hogy egy 3D print startup meglepte egy 25 centis nyomattal, ami a fotóst ábrázolja. Azóta Chris szenvedélyévé vált önmaga miniatűr másolatát fotózgatni a legkülönfélébb helyszíneket, ezeket pedig Instagramon tárja a világ elé.

+ Hozzászólások száma:
Címkék 3d, print, nyomat, szobor, bábú, Chris Buck, szelfi, önfotó
jún
11

3D nyomtatott cipő teheti a profi sportolókat még gyorsabbá

Miközben a Duna partján kocogók egy határozott legyintéssel lesöprik magukról a másodperc tört részében mérhető teljesítményjavulás ígéretét, addig a profi futók fénysebességgel vetődnek a lehetőségre. Az egyik legnagyobb sportcipő márka, a New Balance új területtel kísérletezik és az ígéretük szerint a 3D print hamarosan meghonosodhat az élsportban.

+ Hozzászólások száma:
Címkék 3d, nyomtató, print, nyomat, cipő, sportcipő, futócipő, New Balance
máj
13

3D nyomtatással válik láthatóvá, amit egy vak anyuka nem láthat

A családalapítást tervező egészséges embereknél már természetes, hogy az anyaméhben megláthatják születendő gyermeküket. A Huggies brazil divíziója viszont szerette volna elhozni ezt az élményt egy olyan anyukának, akinek erre vaksága miatt nincs lehetősége és itt tett jó szolgálatot ismét a 3D nyomtatás.

+ Hozzászólások száma:
Címkék 3d, print, nyomat, ultrahang, születés, anyaság, anya, vak
már
24

Eladható egy olcsó IKEA dísz méregdrága műalkotásként?

A LifeHunters csapata sokféle társadalmi kísérletet végrehajtott már és szeretik átrázni az embereket, hogy rádöbbentsék őket valamilyen képtelenségre. Volt már olyan, hogy egy rangos gasztronómiai versenyre neveztek be McDonald’s kajával, most pedig egy galéria látogatóit szedték rá. Vettek az IKEA-ban egy 10 dolláros printet, amit az ember általában a gyerekek szobájába tesz ki falvédőnek, majd kiállították a valóban értékes alkotások mellett.

+ Hozzászólások száma:
Címkék IKEA, dísz, print, nyomat, drága, műalkotás, festmény, átverés, kísérlet

Oldalak