baleset
aug
28

Az év legviccesebb gáncsolását hozta össze egy kameraman Usain Bolt ellen

Kétségtelen, hogy a legnagyobb sportoló ikonjaink egyike Usain Bolt, csak a legjobb focistákkal, kerékpárosokkal és Forma 1 pilótákkal említhető egy lapon. Éppen ezért rettentően vicces (főleg mert már tudjuk, hogy nem sérült meg), látni azt, hogy mennyire esendő tud lenni. Jó, ez kicsit ferdére sikerült: Azért esendő, mert egy kameraman vette le a lábairól.

+ Hozzászólások száma:
Címkék Usain Bolt, kameraman, videó, esés, gáncsolás, baleset, baki, fail
jún
12

Tűzbe borult a roncstelepi fotózás: Súlyosan megsérült a fotós és modell

Valóra vált egy olyan forgatókönyv, amitől minden fotós retteg: Valami nagyon balul sült el a fotózáson, ami súlyos személyi sérülést is okozott. Helmut Montoya egy floridai roncstelepre szervezett fotózást, ami már javában tartott, amikor a díszletként kiszemelt autó felrobbant és lángba borult.

+ Hozzászólások száma:
Címkék fotózás, modell, fotós, baleset, roncstelep, robbanás, Miami, Florida
jún
01

Enrique Iglesias idióta drónbalesetén röhög az egész világ

Vannak olyanok, akiknek nem kell túl sok észt magukba erőltetni az egyedfejlődés során, mert az életben boldogulhatnak nélküle is. De ez a hiányosság néha visszaüt és ha ezt megfejelve még világhírű énekes az ember, aki egy koncerten csinál magából komplett hülyét, akkor az rögtön fájdalmasabb lecke lesz, mint 8 éves korig elsajátítani, hogy mibe nem nyúlunk bele, különben fájni fog.

+ Hozzászólások száma:
Címkék drón, DJI, Inspire 1, Enrique Iglesias, fail, baki, baleset, koncert
már
16

Lábát törte a sportfotós, de meglett a nagy fotó

Amikor azt mondjuk, hogy a sportfotózás veszélyes, akkor sokan nagy tempójú motorsportokat képzelnek el, meg a pálya szélén csüngő fotósokat, akik alig várják, hogy végre megpuszilhassanak egy bal hátsó kereket. A lovassportok világa viszont legalább ennyire veszélyes és ezt már Patrick McCann is tudja. Miért is ne tudná, hiszen egy lábtörést adott azért, hogy megszerezze ezt a tudást.

+ Hozzászólások száma:
Címkék fotós, lóverseny, baleset, lábtörés, sportfotós, videó
már
11

Két év börtönt kapott a filmrendező, mert a forgatáson meghalt egy kisegítő

A vasút nem játék, sajnos nem győzzük ezt elégszer mondani. Évente többször is kapunk híreket arról, hogy egy fotós vagy videós a sínek között lelte halálát és ez történt a „Midnight Rider” című film forgatásán is. Az eset még 2014 februárjában történt, de mostanra kimondták az ítéletet: Randall Miller két évet kénytelen börtönben tölteni gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.

+ Hozzászólások száma:
Címkék forgatás, baleset, vonat, Sarah Jones, kisegítő, halál, bíróság, ítélet

Oldalak