4k
jún
19

A Samsung megcsinálta a műalkotásnak álcázott 4K televíziót

Egy használaton kívüli televízió a porfogáson kívül nem sok mindenre jó, éppen ezért a Samsung úgy döntött, hogy megoldást kínál. Ez lett a Frame, mely pont az, amire a neve is utal: egy képkeret. A falra akasztva pontosan úgy néz ki, mint egy felakasztott kép, de eközben ez egy teljes értékű 4K UHD televízió, mely az Art üzemmódnak hála digitális képkeretként is funkcionál.

+ Hozzászólások száma:
Címkék samsung, televízió, 4k, UHD, digitális, képkeret, design
okt
26

Éles bevetésen bizonyít a Google Pixel 4K videója

Matteo Bertoli filmkészítőként dolgozik és éppen csak rátette a kezét a Google legújabb mobiljára, máris kivitte terepre, hogy alaposan meggyötörje a kamerát. Elsősorban a videózás érdekelte, így rögtön a hétvégi kocsikázást megörökítő anyagban dolgozza fel a tesztet, melyre jutott bőven az utómunkából is, de jó okkal.

+ Hozzászólások száma:
Címkék google, pixel, telefon, mobil, kamera, 4k, videó, teszt
szep
28

Befutott az első teljesen iPhone 6s-el forgatott 4K dokumentumfilm

Vannak, akik már a kereskedelmi startpisztoly dörrenése előtt megkapták az új iPhone 6s-t, hogy tesztelhessék. Ilyen a mobiltelefonos videózásra hírügynökséget építő Ryot is, amely rögtön elvitte Haiti egyik nyomornegyedébe, hogy ott riportfilmet készítsen a háztömb festőjével, aki színesebbé és ezzel élhetőbbé szeretné varázsolni a környéket.

+ Hozzászólások száma:
Címkék iphone, 6s, 4k, videó, teszt, minta, dokumentumfilm
szep
25

RED Raven – Tényleg eljön az „olcsó” 4K 120fps videózás kora?

A profi mozifilmes rendszerek egyik leginkább feltörekvő gyártója a RED. A most bemutatott Raven egy teljesen új családtag, mely a Dragon szenzortechnológiát és a Weapon rendszer kompatibilitását örökölte meg. A legnagyobb különlegessége a maximum 4k felbontásban rögzíthető 120 fps videó, ami mellé egy 5.950 dolláros árcédulát kell elképzelni, ettől rögtön sutyorogni kezdett a mozifilmes szakmai közönség, hogy valóban beköszöntött-e az viszonylagos olcsóság aranykora ebben a szegmensben.

+ Hozzászólások száma:
Címkék red, Raven, 4k, 120 fps, videokamera, professzionális, mozi, mozifilm, bemutató, bejelentés
szep
03

Ennek is eljött az ideje: Elindult az első globális 4K televíziós csatorna

Kezd végre révbe érni a 4K formátum, már nem csak néhány mozifilmre, sorozatra és kiállítási demó filmre koncentrálódik az ilyen televízióval és monitorral rendelkezők számára a kínálat. A konvencionális televíziózás még határozottan nem döglött, így sokan kívánják rögzített műsorbeosztás alapján megkaparintani a szórakozást. A Fashion 4K pedig az első, mely UHD felbontást kínál.

+ Hozzászólások száma:
Címkék televízió, 4k, UHD, első, csatorna, globális, Fashion 4K

Oldalak