4k
okt
30

1000 helyett már csak 50 dollár az iPhone-ra 4K videózást ígérő alkalmazás

Néhány hete arról számoltunk be, hogy felkerült az AppStore-ba egy olyan alkalmazás, mely 4K videózást ígér az erre egyébként alkalmatlan iPhone telefonokon. Persze nem ezzel lett igazán híres, hanem inkább azzal, hogy a készítői 1000 dollárt kértek a letöltésért, ami még magánál a telefonnál is jóval drágább. Ez a zseniális lépés annyira bejött nekik, hogy most már 50 dollárra mérsékelve árusítják.

+ Hozzászólások száma:
Címkék iphone, apple, appstore, Vizzywig, 4k, videózás, app, alkalmazás
szep
17

Csak ezer dollárba kerül az iPhone alkalmazás amivel 4K videót készíthetsz

Az iPhone nem tud 4K videót rögzíteni, kivéve ha megvásárolod 999 dollárért a Vizzywig 4K alkalmazást, mely felruházza iPhone 5S készüléked ezzel a szuperképességgel. Nem mintha egy mobiltelefonban ez ne lenne egyelőre egy tökéletesen nélkülözhető funkció, de most már mindenki megnyugodhat, hogy elméletben (és remélhetően a gyakorlatban) ez többé nem probléma almás telefonnal sem.

+ Hozzászólások száma:
Címkék iphone, 4k, videó, app, alkalmazás, 9999 dollár, itunes, App Store
jún
12

Panasonic FZ-1000 – A bridge kategória új királya?

Nincs túl nagy tolongás a bridge kategóriában mióta a kompakt piacot a mobilok, a bridge kategóriát pedig a MILC-ek falják fel. Néhány hónapja az igen impozáns Sony RX10 így leginkább légüres térbe érkezett és rögtön fejére emelte a kategória királyának járó koronát. A Panasonic nem kevesebbre vállalkozik, mint elbitorolni a trónt és erre még esélye is van.

+ Hozzászólások száma:
Címkék panasonic, FZ-1000, 4k, bridge, fényképezőgép, csúcs, leica
jún
06

Panasonic A500 – Az első „viselhető” 4K akciókamera

Így a következő foci világbajnokság kapujában szinte már az lenne meglepő ha nem egy világklasszis focistával mutatnának be egy sportkamerát. A Panasonic a HX-A500 bemutatóját Neymar da Silva Santos Junior segítette elő, aki focilabdával zsonglőrködve vitte próbakörre a kütyüt, mely szinte úgy viselhető, akár egy headset és karra erősített mobiltelefon párosa.

+ Hozzászólások száma:
Címkék panasonic, HX-A500, viselhető, hordható, akció, sport, kamera, 4k
máj
07

Látványos Panasonic GH4 4K videó készült Budapestről

Joe Simon jobb pillanatban nem is kaparinthatta volna meg a Panasonic új nagyágyúját, mint amikor éppen elutazott pár napra. Az amerikai videós úti célja Budapest volt és ez remek alkalmat nyújtott arra, hogy letesztelje a GH4 videós képességeit. A videót ráadásul (főleg annak látványos megvalósítása miatt) a Vimeo szerkesztősége is felkapta, így a főoldalon díszelegve remek reklámnak is tekinthető, lévén a világ egyik legnagyobb videó megosztójáról van szó. Így látja Budapestet egy ide érkező operatőr.

+ Hozzászólások száma:
Címkék panasonic, GH4, 4k, teszt, videó, budapest, timelapse, hyperlapse

Oldalak