4k
nov
20

EIZO ColorEdge CG318-4K – Hatalmas felbontás 31” méretben, 99% AdobeRGB-vel

Újabb atombombát dobott az EIZO a professzionális grafikai monitorok közé. A ColorEdge CG sorozatának legújabb tagja igen széles színtér megjelenítéssel, önkalibrációval, 10 bites megjelenítéssel és 4K felbontással száll be a technológiai versengésbe. A monitor kifejezetten a professzionális 4K videózás szellemiségében fogant meg, így több mozis és broadcast színteret is képes megjeleníteni.

+ Hozzászólások száma:
Címkék eizo, ColorEdge, CG318-4K, monitor, grafikai, professzionális, videó, 4k, bemutató, bejelentés
nov
17

DJI Inspire 1 – Új drón király született 4K kamerával

Hamar belopta magát az amatőr légi videósok szívébe a DJI a Phantom sorozattal, mely viszonylag olcsó és kifejezetten a repüléshez analfabéták számára lett tervezve. Mellette elindult az S-osztály, mely az abszolút professzionális felhasználóknak szól. Egy komoly űrt betöltve a kettő közé érkezik a haladóknak szánt DJI Inspire 1.

+ Hozzászólások száma:
Címkék DJI, Inspire 1, drón, multikopter, RC, helikopter, videó, 4k
nov
03

35 milliós felszereléssel és 1000 fps-el a háborgó tengeren

Sokan vagyunk úgy azzal, hogy a nyaralásra felkészülve veszünk egy vízálló kompaktot vagy a meglévő fényképezőgéphez egy vízhatlan tokot és mégis megtorpanunk a térdig érő Balaton partján és azon gondolkozunk be merjünk-e menni vele. Chris Bryan viszont nem szívbajos, legutóbbi szörf videós projektjéhez mintegy 35 millió forintnyi (140 ezer dollárnyi) felszereléssel vetette bele magát az engesztelhetetlenül dühös tengerbe.

+ Hozzászólások száma:
Címkék szörf, sport, lassított felvétel, 1000 fps, phantom, 4k, flex, Miro, Chris Bryan
okt
30

1000 helyett már csak 50 dollár az iPhone-ra 4K videózást ígérő alkalmazás

Néhány hete arról számoltunk be, hogy felkerült az AppStore-ba egy olyan alkalmazás, mely 4K videózást ígér az erre egyébként alkalmatlan iPhone telefonokon. Persze nem ezzel lett igazán híres, hanem inkább azzal, hogy a készítői 1000 dollárt kértek a letöltésért, ami még magánál a telefonnál is jóval drágább. Ez a zseniális lépés annyira bejött nekik, hogy most már 50 dollárra mérsékelve árusítják.

+ Hozzászólások száma:
Címkék iphone, apple, appstore, Vizzywig, 4k, videózás, app, alkalmazás
szep
17

Csak ezer dollárba kerül az iPhone alkalmazás amivel 4K videót készíthetsz

Az iPhone nem tud 4K videót rögzíteni, kivéve ha megvásárolod 999 dollárért a Vizzywig 4K alkalmazást, mely felruházza iPhone 5S készüléked ezzel a szuperképességgel. Nem mintha egy mobiltelefonban ez ne lenne egyelőre egy tökéletesen nélkülözhető funkció, de most már mindenki megnyugodhat, hogy elméletben (és remélhetően a gyakorlatban) ez többé nem probléma almás telefonnal sem.

+ Hozzászólások száma:
Címkék iphone, 4k, videó, app, alkalmazás, 9999 dollár, itunes, App Store

Oldalak